IN ENGLISH
NYHEDER
facebook myspace

Foråret er over os og vi drager atter på turné!

17/03/2016

9 + 10. april spiller vi koncerter med Elverhøjkoret fra Lyngby. Det glæder vi os enormt meget til!!! Alle er velkomne, mere info her: www.elverhojkoret.dk

14. april kl 19.30 spiller vi i den smukke Hylke Kirke, nær Skanderborg. www.sogn.dk/hylke
Adresse: Hylke Kirke, Fårbjergvej 10, 8660 Skanderborg

4 - 14. april spiller vi skolekoncerter for LMS (levende Musik i Skolen), hvor vi besøger det meste af Danmark, se mere på www.lms.dk

Impuls Trio startede året med en skøn uge fyld med skolekoncerter!

03/03/2015


Vi havde en skøn uge da vi spillede for rigtig mange herlige børn og unge på et stort antal skoler i Sønderjylland! Tusind tak for den varme velkomst vi fik og en kæmpe tak til LMS (Levende Musik i Skolen) for deres fantastike og enormt vigtige arbejde med at få livemusikken ud til de danske skoleelever! Vi glæder os meget til endnu en uge i april

Impuls Trio på Strib Vinter Festival

03/01/2013

Til Strib Vinter Festival d. 16. febr. 2013 har Impuls Trio sammensat et show med dansegruppen Embla og de to sangskrivere Matilda Tjellden og Jonas Dahl.
Det bliver et festfyrværkeri af musik, sang og dans fra den danske og europæiske himmel og muld. En eftermiddag med små og store polkaer, sange fra den evige virkelighed og dansetrin fra den nordiske mytologi.. Se foromtalen her: http://www.strib-vinterfestival.dk/page132.html

Wuhu!

06/12/2012

Vi kan med glæde konstatere at være blandt de 94 udvalgte grupper til at spille skolekoncerter for LMS i sæson 2013-14! Det skal fejres snarest muligt, vi starter med en lille julesang :-)
http://www.youtube.com/watch?v=2KsJhM8dERo

Impuls Trio debuterer med dansegruppen EMBLA!

08/09/2012

EMBLA er en dansegruppe som går op i den gode dans, den gode musik og den gode detalje, det danner rammer om deres show. De ønsker at give publikum en god oplevelse, med en blanding af ynde og rock’ene rytmer, der skaber en god stemning!

I sommeren 2012 har Impuls Trio arbejdet sammen med EMBLA og leverer nu musikken til det splinternye danseshow som snart vil kunne opleves på festivaler og scener rundt om i Norden!

Impuls Trio spiller i Castellón, Spanien 

05/06/2012

Torsdag flyver vi til Spanien for at spille i Castellón (tæt ved Valencia) fredag aften. Der går forlydender om, at det pt er tæt på 40 grader dér, så det bliver HOT!

Date & time: Friday 8th June 2012 – 20.00h
Festival: Los Sonidos de la Biodiversidad 
Venue: PARANINFO DE LA UNIVERSITAT JAUME I 
Address: Campus Riu Sec de Castellón, Spain

Impuls Trio på forårsturné i Danmark!

08/03/2012

I marts måned fejrer Impuls Trio forårets komme med en tur rundt i landet. Vi besøger flere dejlige miljøer og spillesteder i København, Roskilde, Odense og Århus, håber at se jer!
- alle detaljer er listede i kalenderen!

Impuls Trio til St. Gallen i Schweitz

07/02/2012

Lørdag d. 25. februar tager Impuls Trio til St. Gallen i Schweitz for at spille på Nordklang Festival i de sneklædte schweiziske alper. Det bliver helt sikkert super, og er samtidig et rigtig godt udstillingvindue til flere internationale kontakter. 

Impuls Trio ønsker alle en glædelig jul :-)

10/12/2011

Impuls Trio siger tak for et dejligt år, hvor vi både fik udgivet vores debut cd, modtog en DMA nominering i kategorien "årets danske folk album" og blev udvalgt til at spille skolekoncerter i LMS regi!

Håber vi ses på spillestederne i det nyt år!

Vi jammede og havde det sjovt med denne lille charmerende julesang på vores sidste øver i år, og besluttede at lave en hurtig optagelse. Med dette ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår!  Se og hør sangen her!

Nominering ved Danish Music Awards Folk

21/10/2011

Impuls Trio er nomineret til en Danish Music Award Folk i kategorien Årets Danske Folk Album. Kristian har fået i alt 5 nomineringer! Nomineringen er foretaget af særligt kompetente personer - og afstemningen er ikke offentlig. Men du kan deltage i arrangementet, der foregår lørdag d. 29. oktober på Aveny T, Frederiksberg Allé 102, Frederiksberg, København kl. 17-20.30. Fri entré !!

På skolekoncertturné

14/09/2011

I uge 37 er Impuls Trio på skolekoncertturné i det Nordjyske (se kalender). Alle nysgerrige er velkomne til at dukke op og lytte/kigge med! Her er en lille smagsprøve på hvad sådan en skolekoncert kan byde på!!! Tak til alle de gode børn vi allerede har spillet for :-)

Ny CD & ny hjemmeside!

20/05/2011

Den 20. maj, i forbindelse med Odense Folk Festival, udgav vi vores nye Impuls Trio cd!!! Der var hygge, kaffepunch og småkager - og bandet gav selvfølgelig en mini-koncert med numre fra den fænomenal-forrygende friske debut-CD, som nu kan købes via www.folkshop.dk

Samtidig søsattes denne hjemmeside!
VARMT VELKOMMEN!!!